23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Der ser udstiftninger i toppen af de danske transportvirksomheder hver dag. Her er seneste nyt fra Erhvervsstyrelsens CVR-register..

Aksel Ahle
Martin Østergaard Ahle er indtrådt i direktionen i den vestjyske vognmandsvirksomhed Aksel Ahle ApS i stedet for Aksel Juul Ahle.

Dekra
Christen Børglum Bagger er indtrådt som bestyrelsesformand i følgende selskaber: Dekra A/S, Dekra Industrial A/S, Dekra Job ApS, Dekra Fyn ApS, Dekra Sydjylland A/S, Dekra Midtjylland ApS, Dekra Equipment & Services A/S, Dekra Nordjylland A/S og Dekra Services ApS. Han afløser Peter Emus Laursen. Christen Børglum Bagger er også indtrådt som administrerende direktør i selskabet Dekra Akademie A/S i stedet for Bo Bay Hougaard. I dette selskab er Christen Børglum Bagger indtrådt som almindeligt bestyrelsesmedlem i stedet for Benny Plesner. Dekra er udbyder af transportuddannelser.

Esbjerg Gods
Danni Søndergård Johansen og Lars Søgaard er indtrådt i bestyrelsen i vognmandsforretningen Esbjerg Gods A/S i stedet for Jesper Barsballe og Per Barsballe Petersen.

Intercargo Scandinavia
Chris Renault Sass Lyman er indtrådt i bestyrelsen hos Intercargo Scandinavia A/S i stedet for Per Brian Jørgensen. Intercargo Scandinavia er et internationalt transportfirma med en flåde på mere end 200 lastbiler.

MAN Truck & Bus Danmark
Karolina Maria Kuddes er indtrådt i bestyrelsen hos Man Truck & Bus Danmark A/S i stedet for Georg Brieschenk.

Oland Transport
Rune Oland Therkildsen er fratrådt som administrerende direktør hos Oland Transport ApS. Samtidig er Klaus David Fogtmann indtrådt i bestyrelsen. Oland Transport ApS er specialister i transport af fødevarer til de danske butikker.

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.131