23948sdkhjf

Transportcenter ved Esbjerg kan være undervejs allerede i år

Realiseringen af planerne om et nyt transportcenter lige ved siden af Esbjerg Lufthavn kan allerede i 2022 begynde. 

Det skriver JydskeVestkysten

Transportcenteret med det amerikansk-klingende navn Korskroen Route 66 har været et par år undervejs, efter at JydskeVestkysten første gang kunne fortælle om projektudvikler Jan Lyskjær fra udviklingsselskabet JL4-Development, der gik med planer om at etablere et stort transportcenter på 15 hektar jord  med restauranter, benzinstation, logistikselskaber samt overnatnings- og badefaciliteter.

Jan Lyskjær forventer, at der i år kan tages første spadestik.

- Der er indgået en betinget aftale med en aktør, som vil erhverve mellem 30.000 og 40.000 kvadratmeter til en servicedel, der kommer til at indeholde forskellige former for fastfood-kæder samt anlæg for benzin, diesel og el-ladere til såvel personbiler samt trucks. Det efterlader mellem 108.000 og 118.000 kvadratmeter til logistik-delen, og her står vi også med positive kontakter, siger Jan Lyskjær, der ikke vil nærmere ind på, hvem der er interesseret.

Han fortæller dog, at der er tale om en af de store inden for logistik branchen, som har vist interesse for en del af arealet, mens andre arbejder med og overvejer rest-arealet.

Derudover fremhæver han beliggenheden tæt ved den lokale lufthavn.

Ifølge JydskeVestkysten er der også lokalpolitisk opbakning til projektet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.137