23948sdkhjf

Vil mindske ulykker med LED-lys

Uheld og ulykker i nærheden af gaffeltrucks skal undgås.

Den fysiske afstand til en gaffeltruck har stor betydning for sikkerheden, når medarbejdere bevæger sig rundt på et lager eller en i produktionsvirksomhed.

- Linde har analyseret sig frem til, at de fleste uheld sker i umiddelbar nærhed af gaffeltrucken, forklarer Allan Christensen fra N.C. Nielsen, der importerer og forhandler Linde gaffeltrucks.

- Derfor var det oplagt at se på, hvordan man aktivt holder fodgængere på afstand og advarer om den potentielle fare. Løsningen på udfordringen blev Linde Warning Lines, der helt konkret markerer en visuel grænse omkring trucken.

Nultolerance for uheld

Kravene til moderne lagerlogistik er stigende, og dermed stiger også risikoen for påkørsler og andre ulykker. Derfor opererer man hos Linde med en "Zero Accident"-filosofi, hvor endemålet altid er at reducere arbejdsulykkerne til nul.

- Der er kritiske zoner, hvor der kan opstå farer. Derfor kom ideen til at lade trucken sende et skarpt lyssignal ned på gulvet ved siden af trucken for at markere den korrekte og sikre afstand til køretøjet, fortæller Allan Christensen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.143