23948sdkhjf

BSV: Det er en fordel at have danske leverandører

Hos BSV Krantilbehør A/S i Vejen ser man det som en stor fordel at have danske leverandører. Især i disse tider med Corona-pandemien har det vist sig at være meget vigtigt med en kort supply chain og lokale leverandører.

- Både vi og vores kunder har været glade for, at produktionen er foregået på egen fabrik her i Vejen, siger direktør Flemming Jensen fra BSV.

- De fleste af vores underleverandører er danske, så vi har ikke haft det problem at skulle vente i lang tid på at få leverancer fra udlandet. Og vi har ikke haft problemer med at levere vores varer ud til kunderne præcis til den aftalte tid. Det gælder også reservedele, som kunderne rekvirerer af og til.

- Vores løftegrej holder længe, så kunderne reparer løftegrej, som godt kan være 20-35 år gammelt, siger Flemming Jensen.

- Produkternes lange levetid hænger sammen med den høje kvalitet, som vi har stor fokus på. At holde en høj kvalitet er en vigtig faktor for at kunne overleve i branchen og for at kunne opretholde en produktion i Danmark. Det handler om at vinde kundernes tillid - og det kan man kun gøre på én måde: Kvalitet.

Det er ikke kun løftegrejet der holder længe hos BSV. Det gør personalet også - og det er et tegn på, at virksomheden også er en god arbejdsplads.

Samlet på én adresse

BSV tilbyder et bredt sortiment af løfteværktøj som hydrauliske grabbe, pallegafler og mekaniske tænger til lastbilkraner. Udover standardprodukter kan virksomheden også producere kundetilpassede løsninger.

- Vi har en teknisk afdeling, hvor vores ingeniører udvikler specielle produkter sammen med kunderne. Det kan være alt fra mindre tilpasninger på værktøjet til opfindelse af nye produkter, som opfylder særlige ønsker for kunderne.

Virksomheden kan udføre hele processen fra idé til færdigt produkt på fabrikken i Vejen. Udover at have egen konstruktionsafdeling har BSV også skæremaskine og andre maskiner, hvor råvarerne bearbejdes til færdige produkter. Virksomheden har også egen malerkabine. Derfor er der mulighed for at få lakeret produkterne i andre farver end den standard gule, som BSV’s produkter normalt sælges i.

- Inden produkterne forlader fabrikken, bliver de prøvebelastet - og der følger certifikater og andet relevant dokumentation med produkterne, fortæller Flemming Jensen.

Læs mere om: BSV
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.219