23948sdkhjf

Endnu et Shell-anlæg får GTL

DCC Energi vil tilgængeligheden til GTL i 2022

DCC Energi indleder 2022 med at folde GTL-brændstof ud til endnu et af de 146 Shell truck-anlæg, der findes i Danmark. Senest har Shell i Kruså fået det naturgasbaserede dieselalternativ i hanerne, så nu er der GTL-brændstof på 10 danske Shell truckanlæg spredt ud over hele landet.

- Med en placering tæt på Padborg, der er et af de steder i Nordeuropa, hvor der tankes mest diesel, er Kruså valgt med omhu, forklarer Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som nu kan tilbyde transportører at tanke GTL hele vejen ned gennem Jylland - fra Støvring i nord til Kruså i syd.

- Vi oplever fortsat, at efterspørgslen på GTL vokser. Derfor er det relevant for os at have brændstoffet på flere og flere af vores truckanlæg, så vognmændene gradvist får bedre mulighed for at supplere GTL-forsyningen fra hjemmetanken med tankning af GTL på farten, siger han.

- Gode placeringer langs transportbranchens hovedfærdselsårer er en af de afgørende faktorer for, hvordan vi folder GTL ud langs vejene her i 2022, siger Søren Møller Maretti.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.193