23948sdkhjf

Rekordhøjt overskud i DSV

DSV har i 2021 haft travlt med at holde forsyningskæden i gang. Det har givet rekordresultater for selskabet

 Stigende indtægter fra fragt af varer har været med til at give DSV det største overskud nogensinde. Det fremgår af selskabets årsregnskab, som netop er offentliggjort.

Regnskabet viser en omsætning på 182,3 milliarder kroner og et overskud på 11,3 milliarder kroner. Det er det største overskud nogensinde for DSV.

- Udfordrede forsyningskæder, flaskehalsproblemer på søfragt og rekordhøje fragtrater har været centrale temaer i 2021, og vores medarbejdere har arbejdet hårdt for at finde løsninger for vores kunder og få godset frem.

- Under disse svære markedsvilkår er vi glade for at kunne præsentere et stærkt regnskab for 2021, siger Jens Bjørn Andersen, administrerende direktør i DSV, i en kommentar til regnskabet.

Fortsat vækst i 2022
For 2022 venter DSV fortsat vækst. Det baserer sig på en forventning om en global økonomisk vækst på omkring fire procent og en vækst på transportmarkederne på samme niveau.

I forhold til den nuværende situation med flaskehalse, kapacitetsmangel og høje fragtrater forventer DSV, at den vil fortsætte et godt stykke ind i 2022.

- Presset på kapaciteten vil måske gradvist begynde at lette i andet halvår, skriver DSV i regnskabet.

DSV er en af de største danske virksomheder med mere end 75.000 medarbejdere på verdensplan. En del af de medarbejdere er kommet fra selskabet Global Integrated Logistics (GIL) fra Kuwait, som DSV opkøbte i foråret 2021.

Opkøbet har bragt DSV i top tre i verden inden for transport og logistik.

Læs mere om: DSV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266