23948sdkhjf

Sjællandsk virksomhed sælger - igen igen - flest Fiat varebiler

For andet år i træk kan REA Erhvervsbiler række armene i vejret og juble over, at være den bedst sælgende forhandler af Fiat varebiler i Danmark

REA Erhvervsbiler har igen i 2021 haft godt travlt. Virksomheden har leveret flere Fiat erhvervsbiler over disken end nogen anden forhandler herhjemme.

- Det er vi rigtig stolte af, siger adm. direktør Gert Hansen fra REA Erhvervsbiler.

- Vi har lavet en ”one-stop-shopping” løsning, hvor vi hjælper kunderne med opbygning, indretning, dekoration osv. Det betyder, at de kun skal handle ét sted - og det har ganske enkelt spredt ringe i vandet.

- En stor del af æren for det flotte salgsresultat ligger hos vores salgschef, Lars Østergaard. Han har hele tiden bygget på og optimeret vores løsninger.

Hos Fiat-importører, FCA Denmark A/S, er man også begejstret for REA Erhvervsbilers tekniske ekspertise, kommercielle kompetencer og brede serviceudbud.

- De har været meget aktive med at introducere den nye eDucato til deres kunder, og jeg er sikker på, at de vil præstere på et højt niveau også i 2022, siger adm. direktør Simon Rivier, FCA Denmark.

REA Erhvervsbiler har hovedkontor i Roskilde og afdelinger i København, Slagelse og Næstved. Virksomheden kan i år fejre 25 års-jubilæum. Den blev stiftet i 1997 som Ringsted Erhvervs Auto – heraf navnet REA - og  har haft Iveco forhandling og serviceværksted fra starten. Fiat blev først en del af sortimentet i september 2019.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172