23948sdkhjf

Fik chauffør-job på messe: I dag er han HR-ansvarlig

Mads Vejen fik vendt ledighed til fast arbejde, da han deltog i DEKRA's jobmesse for et par år siden

Efter et besøg på DEKRAs jobmesse for nogle år siden fik Mads Vejen job som chauffør hos busselskabet De Blaa Omnibusser i Holte. Sidenhen er han blevet forfremmet til HR ansvarlig i virksomheden og står i dag for at rekruttere nye chauffører til busselskabet. Nu er det ham, der er med til at ansætte nye chauffører. 

Som ledig jobsøgende valgte Mads Vejen at besøge DEKRAs jobmesse i Brøndby - et besøg, der skulle vise sig at være givet godt ud for hans fremtidige karriere i transportbranchen. 

- Jeg havde set et opslag på Facebook om, at DEKRA afholdte jobmesse, og så tilmeldte jeg mig online og tog til messen, fortæller Mads Vejen, der tidligere havde arbejdet som folkeskolelærer, men søgte nye karriereveje.

- Imens jeg gik ledig valgte jeg at tage buskørekort, og derfor fandt jeg det oplagt at komme på jobmessen. Jeg vidste nogenlunde, hvad jeg søgte, og derfor gik jeg over og snakkede med de større busselskaber, der var til stede på messen.

Hurtigt i beskæftigelse
Mads Vejen kom hurtig i snak med busselskabet De Blaa Omnibusser, som havde en stand på messen.

- Om aftenen skrev en ansøgning. Det hele gik meget stærkt. Indenfor en til to dage blev jeg ringet op af virksomheden. Jeg kom til samtale og blev ansat med det samme, forklarer Mads Vejen.

Han vil anbefale alle jobsøgende, der kan se sig selv arbejde inden for transportbranchen, at deltage i DEKRA's jobmesser, som afholdes i dagene 22.-24. marts.

- Jeg er glad for mit arbejde, og jeg kan kun anbefale, at man tager ud på messerne, for der er gode muligheder for at blive tilbudt et  godt job.

Forfremmet internt i virksomheden
Mads Vejen kører ikke længere som chauffør for De Blaa Omnibusser. Han er blevet forfremmet internt i virksomheden og arbejder i dag som driftsassistent og HR ansvarlig.

- I dag sidder jeg i administrationen, fortæller han; men den 24. marts vil hav vælre at finde på jobmessen i Brøndby.Hallen. Her vil han stå "på den anden side" og forsøge at rekruttere nye chauffører til virksomheden.

- Nu er det mig, der ansætter folk, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.234