23948sdkhjf

Arbejdsgivere står i kø for at ansætte

Transportbranchen ser frem til næste uges jobmesser

En af de virksomheder, der deltager som arbejdsgiver på DEKRA’s jobmesse i næste uge, er busselskabet Vikingbus.

Selskabet, der i dag tæller omkring 800 chauffører, står med akut mangel på chauffører.

- Vi rekrutterer chauffører inden for turistbusser, minibusser og rutebusser, og vi mangler chauffører i alle segmenter, siger HR-chef i Vikingbus, Liselotte Krøyer.

- Vi har måtte sige nej til opgaver, og vi har busser, der holder stille. Så vi ser frem til at jobmessen g håber på at komme til at snakke med jobsøgende, der kunne have interesse i at arbejde inden for transportfaget.

Vikingbus deltager på jobmessen i Brøndby på torsdag den 24. marts.

Brug for 100 chauffører
- Vi får brug for 100 chauffører mere over det næste halve år; men allerede fra i morgen ville vi i princippet kunne ansætte 50 medarbejdere over hele landet, fortsætter Liselotte Krøyer.

- Det vil være dejligt, hvis vi får 50 ansættelseskontrakter i hus; men hvis vi bare kan rekruttere 20 chauffører fordelt på Sjælland og i Jylland, har det været en stor succes.

Gode erfaringer 
Et andet busselskab, De Blaa Omnibusser, er fast deltager på DEKRA’s jobmesser.

- Vi gode erfaringer med at rekruttere nye medarbejdere via jobmesserne, fortæller Henrik Delbanco, der er trafikområdechef hos De Blaa Omnibusser.

- Jobmesserne giver os mulighed for at komme i kontakt med kommende medarbejdere, og så har det været en fordel, at vi på messen kan gå mere i dybden med jobbeskrivelsen, ligesom vi kan fortælle om forventninger og karrieremuligheder hos os.

Hans Henrik Delbanco deltager også på jobmessen i Brøndby den 24. marts.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112