23948sdkhjf

Mercedes har rundet 25.0000 elektriske varebiler

Mercedes-Benz godt på vej til at blive den førende udbyder af elektriske varebiler i Europa

Mercedes-Benz Vans er i hastig udvikling, når det gælder de elektriske modeller. Med et samlet produktionstal på 25.000 enheder har mærket nu nået en milepæl i ambitionen om at blive den førende producent af elektriske varebiler på lang sigt.

Ved udgangen af 2021 var Mercedes-Benz markedsledende inden for mellemstore og store elektriske varebiler i Europa. Alene i de tre første måneder af 2022 har fabrikken med 2.700 leverede enheder mere end fordoblet salget på europæisk plan.

6.000 el-varebiler i Danmark
- På det danske marked er interessen for elektrisk mobilitet i varebilssegmentet fortsat stigende, og særligt når det gælder de danske Vito-kunder er vi kommet godt fra start i 2022. Vi har løftet vores markedsandel til 17,5 procent i årets første tre måneder, fortæller salgschef hos Mercedes-Benz Vans i Danmark, Louise Klink-Raaschou.

- Vi har leveret mere end 600 elektriske biler de seneste få år.

I 2010 lancerede Mercedes-Benz den elektriske Vito E-Cell, som var en batteridrevet udgave af den populære varebil. Siden er sortimentet udvidet. I dag består den elektriske familie af mellemstore varebiler af:

  • eVito
  • eVito Tourer
  • EQV (MPV-model)
  • eSprinter
  • eCitan kommer i løbet af 2022.

Ny e-Sprinter
Mercedes-Benz er i fuld gang med at udvikle en ny eSprinter, som netop har gennemgået ekstreme kuldetests i Nordsverige.

Med tre forskellige størrelser batterier og flere køretøjsvarianter vil den næste generation eSprinter henvende sig til flere kundesegmenter. Desuden vil rækkevidde - afhængigt at konfiguration - blive mere end fordoblet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078