23948sdkhjf

Rygaard sælger lager til Grenaa Havn

Grenaa Havn overtager Rygaards store lager- og erhvervsbygning på havnen

Grenaa Havn A/S køber og overtager pr. 1. maj 2022 en stor lager- og erhvervsbygning af Rygaard Transport & Logistic A/S.

- Investeringen i den 8.000 m2 store lagerfacilitet kommer i naturlig forlængelse af de seneste års vækst på havnen, forklarer Henrik Carstensen, CEO, Grenaa Havn A/S:

- Vi oplever en stor interesse for vores faciliteter og kompetencer. Den efterspørgsel tilstræber vi hele tiden at kunne imødekomme. Investeringen i lager- og erhvervsbygningen er derfor en del af vores generelle fokus på at styrke vores koncept om attraktive lagermuligheder og arealer.

Grenaa Havn overtager bygningen med nogle lageraftaler, som fortsat vil gælde. Desuden vil Rygaard Transport & Logistic stadig have deres administration i bygningen.

- Vi har indgået en spændende og længerevarende lageraftale med en anden kunde, hvorfor vi er i fuld gang med at gøre dele af bygningen og arealerne klar til at denne kunde rykker ind pr. 1. maj 2022. konstaterer Henrik Carstensen.

I tilknytning til lagerbygningen opgraderer Grenaa Havn nu også et havneareal på 8.500 m2, der klargøres med ny belægning til brug for opbevaring af bl.a. gods og projektgods.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188