23948sdkhjf

GLS udvider: Bygger stort depot ved Randers

Har netop overtaget en grund på 24.100 kvadratmeter i Sdr. Borup tæt på Motorvej E45

GLS har gennem flere år haft tocifret vækst og for fortsat at kunne ekspandere i Midt- og Nordjylland er tiden kommet til at øge kapaciteten i området. Valget er faldet på erhvervsområdet Sdr. Borup ved Randers, der har en central og attraktiv placering tæt på Motorvej E45. Her har GLS netop overtaget en grund på 24.100 kvadratmeter.

- Det er et vigtigt skidt på vores vækstrejse, udtaler adm. direktør Steen Kristensen, GLS Denmark, i en pressemeddelelse.

- Det er samtidig et udtryk for vores fokus på fortsat at levere markedets højeste kvalitet og give kunderne den bedste oplevelse, når de bruger GLS

Fokus på bæredygtighed
GLS går nu i gang med projektering og planlægning af det nye depot. Der vil fra start være fokus på bæredygtighed - både med hensyn til energiforbrug på depotet og forberedelse til, at en stor del af distributionsbilerne vil kunne køre på grøn strøm.

Når depotet er fuldt udbygget, er der udsigt til 300 lokale arbejdspladser på depotet og i de tilknyttede distributionsbiler.

Glæde i kommunen
At GLS har valgt at placere sig i Randers Kommune, er selvsagt noget der skaber glæde på borgmesterkontoret.

- For Randers Kommune har det enormt stor betydning, at stærke virksomheder som GLS vælger at etablere sig her, siger Randers’ borgmester, Torben Hansen.

- Der er rigtig gode muligheder her i Sdr. Borup. Det er også en stor investering i vores kommune med arbejdspladser både under anlægsfasen og på virksomheden fremover. Derfor ser jeg selvfølgelig frem til at byde GLS velkommen til Randers.

Ved ikke hvornår
Ifølge GLS vil de 300 medarbejdere blive fordelt med 10-15 funktionærer i administrationen, mens de resterende vil blive ligeligt fordelt mellem sorteringsjob på depotet og chaufførjob.

- Det er vigtigt at pointere, at chaufførerne ikke vil være ansat hos os men hos vore lokale distributionspartnere, som er flere lokale vognmænd, fortalte driftsdirektør Henrik Nyegaard GLS til Randers Amtsavis.

GLS-direktørerne kunne ikke fortælle, hvornår byggeriet står helt færdigt.

- Nu er vi gået i gang med at tegne, så skal der søges byggetilladelser og arbejdet sendes i udbud; men vi vil gerne i gang hurtigst muligt. Om vi så er klar til at flytte ind sidst i 2023, først i 2024 eller endnu senere er svært at sige, sagde Steen Kristsensen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219