23948sdkhjf

Ny tiptrailer til City Container

City Container Danmark A/S har for nyligt afhentet en ny 4 akslet Kel-Berg tiptrailer med aut. rullepresenning hos Lastas i Hedensted. Traileren har en volumen på 37 kubikmeter og er opbygget med indvendig, tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem. Sider fremstillet af individuelt forstærkede alu-planker, mens bunden er af 7 mm alu- plade i speciel slidstærk kvalitet. Tophængslerne er flyttet 300 mm frem, for at få 15 procent større åbning, når der aflæsses.

Traileren har fire 9-ton BPW-aksler med tromlebremser. Første og fjerde aksel er er løftbar, mens den fjerde aksel også er selvstyrende. Traileren har sikkerhedspakke med tilt-alarm og dumperventil. Den er leveret af Anders Larsen fra Lastas.

City Container Danmark har mere end 35 års erfaring indenfor effektive og bæredygtige affaldsløsninger. Virksomheden er en del af Reconor Gruppen, som også omfatter miljøvirksomheden Norrecco. City Container startede i Storkøbenhavn, men i dag serviceres hele landet. City Container leverer komplette affaldsløsninger til både private, offentlige og erhvervsvirksomheder.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109