23948sdkhjf

KH Onestop udvider

Overtager JLS’ trailerværksted i Padborg

JLS ApS har solgt sine aktiviteterne i Padborg til KH Onestop A/S, som derved øger deres værkstedskapacitet, skriver lastbilmagasinet.dk.

Overtagelsen sker med virkning fra mandag den 20. juni, og i den forbindelse overtages også alle medarbejdere fra JLS i Padborg.

På Facebook forklarer Anette Visby Olesen, direktør i JLS, at det har været en svær beslutning at træffe, og at den er sket på baggrund af manglende mandskab.

”Vi har desværre ikke haft held til at ansætte en ny værkfører til afdelingen. Derfor gav Thomas Henriksens opkald for nogle uger siden anledning til en dialog og en snak om fremtiden”.

”For JLS giver det god mening at afhænde afdelingen nu, da vi derved får endnu bedre mulighed for at fokusere på udviklingen af vores værksteder i Tilst og Erritsø, hvor vi kan vedblive at være den foretrukne samarbejdspartner for alle vores trofaste og loyale kunder.”

Anette Olesen fortæller også, at der har været flere købere i spil, men at hun føler at Thomas og KH Onestop kommer tættest på JLS’ værdier.

”Jeg ønsker for alt i verden, at alle medarbejdere og kunder, får de bedste vilkår fremover. Derfor faldt valget på dem.”

Thomas Henriksen, adm. direktør for KH OneStop er også glad for at muligheden bød sig.

"Opkøbet af JLS i Padborg giver en god synergieffekt, da KH OneStop´s eksisterende fysiske rammer kan rumme medarbejderne fra JLS," siger han til lastbilmagasinet.dk

JLS blev etableret i 1985 som Jysk Lastvogns Service og har sidenhen specialiseret sig i vedligeholdelse, synsklargøring samt reparation af lastvognstrailere. JLS har fremover værksteder i Tilst og Erritsø.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.11