23948sdkhjf

Scania-medarbejdere hædret med pris

Traditionen tro har Scania Danmark hædret et antal medarbejdere for deres ekstraordinære indsats

- Dedikerede og engagerede medarbejdere er en vigtig faktor for vores stærke position på markedet. Derfor er det helt naturligt for os at hædre de medarbejdere, der går den ekstra mil og udmærker sig.

Sådan lyder det hver år i Scania, når man skal belønne de medarbejdere, der har gjort en ekstra indsats, med ”Det Gyldne Rat”. I år er ingen undtagelse. I år er det 31. år, hvor denne udmærkelse gives.

Det Gyldne Rat 2022

De seks medarbejdere, der i år fik prisen, er:

  • René Slothuus Nielsen, Arbejdsmiljørepræsentant i Ishøj
  • Søren Danielsen, Driver Training/Coach
  • Nicolai Mørk Jensen, Mekaniker hos Stiholt i Hjørring
  • Birgitte Holst Henriksen, System Developer
  • Anders Lunde, Opretter i Aarhus
  • Claus Caspersen, Mekaniker i Esbjerg

Kilde: Scania Danmark

Marcus Holm, adm. direktør for Scania Danmark, understregede medarbejdernes centrale rolle og vigtigheden af udvikling og effektivitet i hele organisationen.

- Medarbejderne er vores styrke og det ligger i Scanias arv, at udvikle kvalificerede og dedikerede medarbejdere, der løbende bidrager til forbedringer, sagde Marcus Holm.

Med prisen følger der en tur til Scania-fabrikken i Södertälje, som modtagerne af ”Det Gyldne Rat” kan se frem til at skulle på i efteråret.

Det er medarbejderne, som indstiller en kollega, som har gjort en ganske særlig indsats i det forgangne år. Hvem, der skal have udmærkelsen, er således en beslutning, der træffes af medarbejderne og ledelsesgruppen i Scania Danmark.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109