23948sdkhjf

Ovethi fejrer lederskifte i Grindsted-afdelingen

Den 1. maj 2022 blev 31-årige Mathias Bach afdelingsleder i Ovethis afdeling i Grindsted. Det fejres med et stort åbent hus-arrangement den 26. august 2022

Ovethis afdeling på Odinsvej i Grindsted fik pr. 1. maj 2022 ny afdelingsleder. Det er 31-årige Mathias Bach, der har overtaget posten, og som dermed fremover tegner afdelingen både indadtil og udadtil.

Han har været hos Ovethi i halvandet år – og inden da arbejdede han 6 år som montør, heraf de sidste 2-3 år som ansvarlig for personvognssegmentet, hos Leifs Dækservice, som Ovethi overtog sidste forår.

Han er allerede rigtig godt hjemme i firmaets ånd og kompetenceområder inden for alle kundesegmenter og får støtte af afdelingens to øvrige medarbejdere Mikael Tychosen, der er montør, og John Olesen, der er førstemand og montør.

Netop John Olesen er manden, som Mathias overtager stillingen som afdelingsleder fra. John kunne den 2. juni tidligere i år fejre 40-års jubilæum i dækbranchen, så hans indsats, viden og ekspertise er fortsat særdeles værdsat i firmaet, hvor han har ønsket at fortsætte som førstemand og montør.

Da Ovethi opkøbte Leifs Dækservice, fulgte John med på en 3-årig kontrakt, der således løber det næste halvandet år med.

- Jeg har ikke alderen til, at det er mig, Ovethi satser på i fremtiden, og da Mathias er superdygtig, giver det bedre mening, at jeg hjælper til fra sidelinjen og får ham godt i vej, siger John Olesen.

- Jeg har kendt Mathias, siden han var en dreng, så jeg ved om nogen, at han har evnerne til stillingen.

Fra montør og førstemand til afdelingsleder

Om den nye stilling siger Mathias selv:

- Det er mit ansvar at holde sammen på alle trådene her i afdelingen. Det vil sige, at jeg også skal klare kontoropgaverne og sørge for, at vores kunder passes og får en optimal oplevelse, når de besøger vores afdeling, siger Mathias Bach, der inden forfremmelsen selv har arbejdet som montør og førstemand i afdelingen.

- John og jeg har kendt hinanden altid, har arbejdet sammen i otte år nu, og vi fortsætter vores gode parløb.

Derfor Ovethi

- Det passer mig storartet at være her hos Ovethi, fordi ånden, kollegerne, samarbejdet og mulighederne både fagligt og personligt er så gode, fortsætter Mathias Bach.

- Tidligere arbejdede jeg i en ret lille virksomhed, men med Ovethis opkøb er vi blevet en del af en stor organisation. Vi har fået et meget bredere netværk af kompetencer, som gør det hele ekstra spændende at arbejde med.

- Jeg glæder mig over den tillid, som både John og ledelsen i Ovethi har vist mig ved forfremmelsen, og så glæder jeg mig til at komme endnu mere på plads i mit nye job. Det er vigtigt for mig, at alle ved, at jeg står for de samme værdier og den samme gode service, som vores kunder – nye som eksisterende - allerede kender til.

Højt fagligt niveau og gode lederegenskaber

Om udnævnelsen af Mathias Bach som ny afdelingsleder i Grindsted siger Thomas Thinggaard, der er medejer og administrerende direktør hos Ovethi.

- Vi er superglade for, at Mathias har takket ja til forfremmelsen. Hans entusiasme, høje faglige niveau og gode lederegenskaber samt hans ordentlighed matcher Ovethis værdier. Han er den rigtige til fortsat at optimere vores Grindsted-afdeling.

Der er åbent hus fredag den 26. august kl. 11.00-16.00 med masser af spændende oplevelser. Alle er velkomne til en grillet pølse samt lidt koldt til ganen. Der vil være show- og udstillingsbiler, speedwaycykler og flotte lastvogne. Man kan desuden deltage i lodtrækningen om et gavekort på 3.000 kroner til køb af Bridgestone-dæk i en af Ovethis afdelinger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125