23948sdkhjf

Ny Renault D i Midtjylland

Cito A/S, er blandt Midtjyllands største udlejere af materiel, har netop fået nøglerne til deres nye Renault D 16 ton 4x2 med 240 hk motor. Det er den anden Renault D, som Cito investerer i.

Opbygningen består af et fast lad med kran og diverse værktøjskasser og specielle løsninger, der er egnet til stilladsarbejde. Derudover er bilen forsynet med blitz-blink, arbejdslys samt bak- og cykellistkamera.

Bilstrup Karrosseri har stået for opbygningen. Kranen er en Fassi 110 med fire hydrauliske udskud. Volvo Truck Center Viborg har stået for tilslutning, kameraer samt klargøring.

Bilen er solgt og leveret af Lars Herslund fra Volvo Truck Center i Viborg.

Hurtig, men sikker

Cito A/S udlejer skurvogne, stilladser, lifte, maskiner og andet byggemateriel. Virksomheden leverer både til byggebranchen, industrien og den offentlige sektor og har hovedkontor i Randers. Der er afdelinger i Viborg, Skanderborg, Holstebro, Grenaa og Hvam.

Cito er latin og betyder “hurtig, men sikker” og afspejler en del af virksomhedens værdigrundlag, hedder det på virksomhedens hjemmeside.

”Som ansvarlig virksomhed i udlejningsbranchen er sikkerhed på arbejdspladsen for både kunder og vores medarbejdere et væsentligt fokusområde.”

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.251