23948sdkhjf

Nyt truckanlæg til lastbiler i Vejle

Stigende efterspørgsel og trafik i Trekantområdet gør, at YX er gået i gang med at bygge et nyt truckanlæg til lastbiler ved Vejle Syd langs den østjyske motorvej.

Første spadestik blev taget den 6. september, og i går den 21. september blev den 100 kubikmeter store og 16 ton tunge brændstoftank lagt ned i et kæmpe hul på pladsen.

Inden ugens udgang vil hullet blive dækket til. Anlægget forventes at stå klar i november 2022.

- Det er et stort projekt, og det er altid imponerende at være vidne til nedlægningen af tanken, siger Emil Wedderkind, der er driftschef i YX.

Han fortæller også, at det nye YX-truckanlæg udelukkende vil være forbeholdt til lastbiler og ikke være tilgængeligt for private bilister. I alt har YX over 80 dedikerede truckanlæg fordelt landet over.

Der bliver tale om en enkelt bane med både aiesel og Adblue i begge sider. Der kommer til at være plads til et 25 meter modulvogntog på truckanlægget.

Billedtekst:

Med det nye anlæg vil YX sørge for, at den tunge transport får mulighed for endnu et sted at tanke, når du kører på den østjyske motorvej i det trafikerede Trekantområde, der er et knudepunkt for transport i Jylland.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.158