23948sdkhjf

Kæmpeordre på super tunge læssekraner

Hiab, som er en del af den finske Cargotec-koncern, har modtaget en betydelig ordre på 7,5 millioner euro for otte stk. HIAB iX.2758 RAIL.

Der er tale om supertunge kraner – de største HIAB-kraner nogensinde. De vil blive installeret på specialdesignede lastbiler til den spanske jernbaneorganisation.

HIAB iX.2758 RAIL er specielt designet til at opfylde standarder inden for jernbaneinfrastruktur, og som har den en løfteevne på 20.000 kg med en rækkevidde på ti meter, skriver HIAB i en pressemeddelelse.'

Kranerne er ideelle, når der skal arbejdes i genopretnings- og nødsituationer til både jernbane- og metronet, da de kan operere under elledningerne uden af disse skal afmonteres. Køretøjernehar en meget kompakt størrelse og kan også arbejde i trange områder.

Stabilisatorer gør det muligt for køretøjet at bevæge sig sidelæns fra et parallelt spor til et andet.

Alle otte kraner er udstyret med SPACEevo-kontrolsystemet med særlige sikkerhedsfunktioner til jernbaner.

- Vi er stolte over at have vundet dette udbud med vores nye jernbanespecifikke kran sammen med vores partner Tecnove, udtaler Ronald Verzijl, der er administrerende direktør for Hiab Iberia.

- Nøglen til succesen er vores servicenetværksforhandlere i Spanien samt HiConnect-systemet, der garanterer maksimal produktivitet. Vi håber, at denne ordre kan fungere som en døråbner for os til den verdensomspændende jernbaneindustri.

I 2021 blev der leveret over 50 HIAB-kraner til den spanske jernbaneindustri.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094