23948sdkhjf

DTL-boss blandt de mest magtfulde i byen

Erik Østergaard, adm. direktør i DTL Danske Vognmænd er blandt de 50 mest magtfulde mennesker i Helsingør. Han bor i byen og er med på den magtliste, som byens avis – Helsingør Dagblad – netop har offentliggjort.

Udover at være direktør i DTL er Erik Østergaard også bestyrelsesformand for M/S Museet for Søfart, som er indrettet i det gamle Helsingør Skibsværft. Østergaard var faktisk en af initiativtagerne til museet, som har afløst det gamle Søfartsmuseet på Kronborg.

Derudover blander han sig også i diskussioner om byens udvikling, skriver avisen – og det er lige fra losning af flis på kajen til boligbyggeri på Kulgrunden.

Erik Østergaard har også som formand for netværket HH-gruppen været en varm fortaler for at få etableret en fast forbindelse mellem Helsingør og Helsingborg. Den er ikke blevet til virkelighed – endnu.

Erik Østergaard er oprindeligt rederiuddannet og har læst erhvervsøkonomi og ledelse ved nogle af verdens førende akademier. Han har haft adskillige topposter i ind- og udland inden for rederi, shipping og transport. Han har været adm. direktør for DTL Danske Vognmænd siden 2005. I 2019 blev Erik Østergaard Ridder af 1. grad af Dannebrogsordenen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Fin krantrækker til Fyn
Uden kørekort, påvirket og i lånt varebil
Fragtfirma: Ja tak til flere kvinder bag rattet
Ugens konkurser
Stort fald i de højeste containerrater
If skifter leverandør på vejhjælp i Europa
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.141