23948sdkhjf

Fremtidens transport til debat i København

Vil vi i fremtiden komme til at køre, sejle og flyve i fossilfrie køretøjer? Og hvordan ser løsningerne ud i en verden, hvor energipriserne - og udfordringerne - bare stiger?

Det får man svar på ved et event for bæredygtighed den 10.-13. november i Lokomotivværkstedet i København.

Ud over transport sættes der også fokus på fødevareproduktion, turisme, ligestilling og tekstilfremstilling.

Eventet består af udstillinger og foredrag, debatter og filmforevisninger.

De to første dage er helliget Business-to-Business segmentet, hvor virksomheder skal inspirere hinanden, deler erfaringer og diskutere verdensmålene gennem paneldebatter og talks. Man kan møde eksperter, producenter af bæredygtige produkter og formidlere af bæredygtighed.

På transportområdet vil man se nærmere på udfordringer og løsninger fra deltagere som Københavns Lufthavne, Mærsks Zero Carbon Shipping, ElGiganten  og el-bilproducenten ZPENG. Fra Folketinget kommer Venstres trafikordfører Kristian Pihl Lorentzen og Trine Bramsen – transportminister frem til en ny regering bliver dannet.

Alle debatter indledes af professor, Ph.D. Steen Hildebrandt, som er forfatter til flere bøger om vækst og bæredygtig udvikling. Han er en af de danskere, der ved mest om bæredygtighed.

Dage for forbrugerne

De to sidste dage henvender sig til almindelige borgere og forbrugere, der kan blive klogere på, hvordan man med sine valg i dagligdagen kan bidrage til en bedre verden. Her spænder programmet lige fra fremvisning af dokumentarfilm til foredrag.

Tid og sted

LAB17 - Event for Bæredygtighed – finder sted i Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København SV den 10. til og med 13. november – alle dage fra kl. 10 – 17

Kilde: LAB 17

FN's Verdensmål

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN's medlemslande til at:

  • afskaffe fattigdom og sult i verden
  • reducere uligheder,
  • sikre god uddannelse
  • bedre sundhed
  • anstændige jobs
  • og en mere bæredygtig økonomisk vækst.

Kilde: LAB 17

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.091