23948sdkhjf

Praktisk og elegant: Sådan kan man opbevare arbejdshandsker og træsko

De fleste chauffører kender udfordringen med arbejdshandsker, der lugter af dieselolie, og træsko, der sviner på gulvet i førerhuset. Derfor ender begge dele som regel på det øverste indstigningstrin, inden chaufføren sætter sig ind bag rattet.

Nu har Lastbilmægleren v/Carsten Lykke fundet på en elegant og praktisk løsning til de nye DAF XG og XG+ modeller i form af et ”kombineret handskerum og skotøjsæske.”

Nu kan chaufførerne opbevare arbejdshandsker og træsko uden for førerhuset på en praktisk, effektiv, vandtæt og elegant måde.

- Jeg har i samarbejde med en glasfiberspecialist udviklet et skræddersyet opbevaringsrum til både handsker og træsko til montering i den øverste trinkasse i førersiden, fortæller Carsten Lykke.

- Med denne løsning slipper chaufføren for først at lægge handskerne i det store, udvendige opbevaringsrum og derefter at stige ind i bilen og sætte træskoene løst på det øverste trin.

- Og man slipper han for, at træskoene falder ned i den nærmeste vandpyt, hvis han ikke lige rammer rigtigt, når han vil tage dem på igen!

carsten Lykkes enkle, men geniale løsning kan både monteres på de nye DAF XG og XG+-modeller, som Carsten selv leverer fra nye, samt leveres til andre lastbilforhandlere og opbyggere for eftermontering.

Ved eftermontering medleveres en skabelon til markering af udskæringen i det øverste panel, så udskæring og pasform bliver perfekt, og behovet for efterfølgende lakreparation elimineres.

Selve opbevaringsrummet er støbt i glasfiber og overfladebehandlet med gelcoat, så det kan støbes fast i det øverste panel under førerdøren. Det leveres umalet, da gelcoaten giver en modstandsdygtig og rengøringsvenlig overflade.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Padborg-vognmand vinder et vigtigt slag
Tiptrailer til Tørring
Danske Fragtmænd vil modernisere transportbranchen
Midlertidig direktør i Scania Danmark
Her tester landets mest talentfulde lærlinge deres "skills"
Leman: Vi skal vækste os ud af krisen
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.125