23948sdkhjf

Dækkoncern henter ny salgsdirektør i egne rækker

Jakob Nannberg Scheel er blevet udnævnt som ny salgsdirektør hos dækgrossisten NDI Group, hvor han indtil i dag har haft ansvaret for virksomhedens landbrugsafdeling. Nu får ansvaret for hele den danske salgsorganisation.

- Det er en opgave jeg går til med stor ydmyghed, siger han.

- Der er mange nye ting, der skal læres om andre brancher, ikke mindst autobranchen og transportbranchen. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og lære vores kunder at kende og hjælpe dem med at holde deres forretning rullende.

Jakob Scheel Nannberg er oprindelig uddannet landmand og har derudover taget en uddannelse som handelsøkonom og HD med speciale i forretningsledelse og marketing.

Han kom til NDI Group i 2019. Inden da arbejdede han hos Maskinhandler Indkøbsringen.

- Selv om der kan være lidt forskel på brancherne, tror jeg, at der vil være ting fra landbrugsbranchen, jeg også kan tage med og bruge i den ny stilling, fortæller han.

- I landbruget betyder det meget at være tæt på kunden, tage sig god tid til kunderne og være nærværende, fleksibel og kunne tilpasse sig og forstå kundens nogle gange skiftende behov. Desuden skal man kunne møde kunderne i øjenhøjde – at kalde en spade for en spade om man vil.

- Det tror jeg er ret universelt; men selvfølgelig gælder det også om at have nogle gode priser og være til at handle med.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Padborg-vognmand vinder et vigtigt slag
Tiptrailer til Tørring
Danske Fragtmænd vil modernisere transportbranchen
Midlertidig direktør i Scania Danmark
Her tester landets mest talentfulde lærlinge deres "skills"
Leman: Vi skal vækste os ud af krisen
Andre Nordiske Medier
Licitationen
Motor-magasinet
Søfart

Send til en kollega

0.141