23948sdkhjf

Scania bejler til cateringbranchen

Scania har udviklet en ny konceptbil i tæt samarbejde med kendte leverandører til fødevare- og cateringbranchen.
De næste tre måneder er en helt ny og ganske speciel distributionsbil til cateringbranchen på præsentationstur rundt i Danmark.

- Den nye konceptbil er unik, idet den er udviklet i samarbejde med kendte leverandører til fødevare- og cateringbranchen, er udstyret med smarte løsninger og topmoderne teknologi, og har en meget kort leveringstid, fortæller salgschef Jacob Bender-Petersen.

Lastbilen har blandt andet en skræddersyet kølekasse med målene 9.940 mm (L) og 2.651 mm (H), leveret af Schmitz Cargobull, som kan indstilles med tre forskellige temperaturzoner, tør, køl og frost. Selve køleanlægget er leveret af Carrier, som er en af de anerkendte navne inden for køleanlæg i branchen.

Bilen har en 2.5 tons lift, som kan betjenes via en fjernbetjening. Liften er leveret af Bär Cargolift, der er blandt Europas førende producenter af læssebagsmække.

- Da fødevarebranchen er underlagt en meget streng lovgivning, kan opbygningen FRC-godkendes til distribution af letfordærvelige varer, fortsætter Jacob Bender-Petersen.

Den nye konceptbil er desuden udstyret med Scania Driver Support, Scania Communicator og abonnement på Scanias Oversigtsrapport. Scania Driver Support er et elektronisk system i instrumentpanelet, der tildeler chaufføren stjerner og procenter, så han kan træne i at køre brændstoføkonomisk under sin kørsel. Scania Communicator, en boks til datatransmission, sørger for blandt andet at aflæse lastbilens brændstofforbrug, tomgang og påløb og hver uge sendes en rapport til ejeren, som får data om bilens performance og chaufførernes adfærd.

- Fokus på brændstoføkonomi og bundlinje er vigtigt for både vores kunder og Scania, så dette parameter må ikke glemmes, siger Jacob Bender-Petersen.

Da konceptbilen er udviklet i tæt samarbejde med Scanias samarbejdspartnere, går der mindre end 3 måneder fra ordreafgivelse til den nye lastbil er i drift.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.688