23948sdkhjf

Dekra køber op i Danmark

Grøns Transport Uddannelser og Grøns Køreteknisk Anlæg i Nordjylland bliver nu en del Dekra Danmark.
Den internationale uddannelsesvirksomhed, tyske Dekra, fortsætter ekspansionen i Danmark. Nu bliver den nordjyske køreskole Grøns Transport Uddannelser og Grøns Køretekniske Anlæg overtaget af Dekra Danmark.

- Grøns Transport Uddannelser er de senere år blevet en af de store udbydere af transportuddannelser i Nordjylland, fortæller adm. direktør Peter Laursen, Dekra Danmark.

- Det er lykkedes at fastholde en høj kvalitet og fleksibilitet. Kunderne vurderer, at Grøns er den bedste udbyder af transportuddannelser i Nordjylland. Det er en sund og veldrevet virksomhed med dygtige og engagerede medarbejdere. Derfor kan vi nu glæde os over, at virksomheden bliver en del af Dekra.

Grøns og Dekra har samarbejdet i flere år, og med købet kan Dekra nu kalde sig en landsdækkende udbyder af AMU transportkurser og vognmandsuddannelser i Danmark.

Stolt på medarbejdernes vegne

Den nu tidligere ejer af Grøns, Karsten Trend Poulsen, er stolt og glad på medarbejdernes og egne vegne over.

- At Dekra overtager os, er et tydeligt bevis på, at vi gør det rigtigt godt, siger han. Vi bliver nu en del af en af de største og mest seriøse spillere på det internationale marked for transportuddannelser. Det betyder, at vi vil kunne give vores kunder en endnu bedre service og vores ansatte endnu flere muligheder.

Dekra blev stiftet i 1925 i Stuttgart. I dag har virksomheden mere end 37.000 ansatte i 50 lande. Sidste år efteruddannede Dekra flere end 100.000 chauffører i Europa. Ud over uddannelse arbejder Dekra også med trafiksikkerhed, bilsyn, crash tests, miljøcertificeringer og rekruttering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094