23948sdkhjf

Skiftedag hos C.M. Transport

Generationsskifte i solid nordjysk transport- og speditionsvirksomhed.
C. M. Transport A/S, der er hjemmehørende på Sundsholmen i Nørresundby, har fået nye ejere i forbindelse med et planlagt generationsskifte. De hidtidige ejere, Viggo Nielsen og Erik Nielsen, har solgt deres aktier i virksomheden til de nuværende direktører Malte Skinbjerg og Lars Sølvkjær samt en ekstern investor med virkning fra den 1. januar 2016.

Transportvirksomheden er oprindelig grundlagt i Hou i 1918 af familien Nielsen og har været i familiens eje i tre generationer. I 2018 kan virksomheden fejre 100 års jubilæum.
C. M. Transport beskæftiger 28 chauffører og funktionærer og har ud over hovedsædet i Nørresundby en afdeling i Løsning ved Hedensted. Bilparken omfatter 18 egne køretøjer, men transportfirmaet beskæftiger herudover cirka 45 underleverandører og tilknyttede vognmænd.

Den tidligere ejer Viggo Nielsen, der er 69 år, glæder sig over, at generationsskiftet har kunnet løses ”internt” via et salg til den daglige ledelse.

- Det betyder, at virksomheden kan fortsætte den positive udvikling, og at de røde CMT biler fortsat vil være synlige i landskabet, siger han.

De to nye ejere, Malte Skinbjerg og Lars Sølvkjær, har begge været tilknyttet selskabet siden 2005 og har de seneste år har haft den daglige ledelse i selskabet.

- Vi er meget tilfredse med, at vi nu er blevet ejere af en solid, anerkendt og god transportvirksomhed med mange nordjyske og flere landsdækkende kunder.

- Der vil ikke ske ændringer i medarbejderstaben eller den daglige drift i forbindelse med det gennemførte ejerskifte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.205