23948sdkhjf

Dekra kommer til Køge

Ekspansionen fortsætter for Danmarks største udbyder af transportuddannelser

Dekra AMU Center Sjælland åbner nu et nyt uddannelsescenter i Køge for bus- og lastbilchauffører. Med det seneste skud på stammen, har Dekra i Øst nu fire uddannelsescentre på Sjælland - og forventer at fortsætte ekspansionen på Sjælland.

- Der er fortsat stor mangel på chauffører og for at være tilgængelige for vores kunder, er det planen at åbne flere uddannelsescentre i løbet af de kommende år, siger Dekras administrerende direktør i Region Sjælland, Bo Bay Hougaard.

- Centret i Køge er et led i en strategi om fortsat ekspansion, som sigter på, at vi får den bedst mulige geografiske dækning i regionen og at vores Jobgaranti-koncept for alvor kan få vinger i Region Sjælland.

De øvrige sjællandske uddannelsessteder befinder sig i Brøndby, Hillerød og Næstved. Sidstnævnte blev en del af sammenslutningen for kun få måneder siden, i oktober 2016.

God start i vente for det nye center
Lejemålet i Køge blev overtaget 1. januar, og de første elever påbegynder et seks uger langt lastbil- og buschaufførkursus 30. januar. Herefter startes hold hver tredje uge, hvilket sikrer, at der hver uge starter en chaufføruddannelse i ét af Dekras uddannelsescentre på Sjælland.

- Der er allerede 12 tilmeldte på det første 6-ugers hold, hvilket giver en god start for det nye center, siger den forventningsfulde regionsdirektør.

Fokus på energirigtig kørsel

Vognparken i Køge vil bestå udelukkende af moderne køretøjer med avancerede overvågningssystemer, som gør skolen i stand til at overvåge kørslen.

- Det gør det muligt for os at fokusere på energirigtig kørsel allerede fra første kursusdag, påpeger Bo Bay Hougaard.

- Ud over at køre energieffektivt lærer chaufførerne som sidegevinst at køre mere roligt og forudsigeligt, hvilket giver en behageligere kørsel, som igen er mere sikker og giver færre skader.

Skolen i Køge er en del af Dekra Danmark, som har uddannelsescentre i hele landet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094