23948sdkhjf

Megawash overtager vaskehal i Hørning

Vil forny den populære vaskehal med ny vaskemaskine.

Megawash har overtaget Nagels vaskehal på Nydamsvej i Hørning ved Århus med virkning fra den 1. juli. Det er sket i forbindelse med, at Nagel er kommet ud af lejemålet og forlader stedet. Megawash har overtaget vaskehallen, og derfor skal den sættes i stand.

- Det er en populær vaskehal for de transport- og vognmandsvirksomheder, som ligger i området, så den har vi tænkt os at drive videre, fortæller salgschef Gert Thomassen fra Megawash.

Mange faste kunder

- Det er et godt sted med nogle gode, faste kunder. Og så ligger den tæt ved motorvejen, så det er let at komme til og fra.

- Vaskehallen er omkring 20 år gammel, så den trænger til at blive frisket op og få en ny vaskemaskine. Den har vi bestilt, så vi regner med at renovere hele hallen her i løbet af efteråret eller vinteren. Megawash driver også en vaskehal til lastbiler ved havnen i Århus. Den vil fortsat køre videre uændret, forsikrer Gert Thomassen.

Han fortæller også, at Megawash har udvidet deres store vaskehal på DTC i Vejle, hvor man blandt andet vasker og desinficerer slagterikasser.

- Vi har købt et kæmpe vaskeanlæg fra Danish Crown fra Ringsted. Det kan vaske 800 kasser i timen. Vores nuværende anlæg kan klare 250, så der er tale om en ordentlig udvidelse af kapaciteten.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.593