23948sdkhjf

Reconor Gruppen omstrukturerer

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Samler koncernens aktiviteter i to overordnede forretningsområder.

 Reconor Gruppen styrker organisationen og forenkler sin struktur. Pr. 1. juli samles koncernens aktiviteter i to hovedforretningsområder: ressourcehåndtering og logistik.

Aktiviteterne inden for håndtering af ressourcer samles og videreføres med Karsten Ludvigsen som adm. direktør. Lise B. Olsen bliver salgschef med ansvaret for salg i hele Danmark. Peter Arevad fortsætter som salgsdirektør med ansvar for store projekter og strategiske kunder i Norrecco.

Logistik-aktiviteterne samles i City Container, som bliver ansvarlig for al logistik og transport i selskabet. Jack Brandstrup bliver adm. direktør i City Container. Lennart Nielsen bliver Senior Key Account Manager med ansvar for kontakten til de største kunder.

I Reconor Gruppen får Lars Holger Hansen som concept manager ansvar for blandt andet at udvikle logistikkoncepterne. Han fortsætter indtil videre også som chef for City Container Fyn/Lotra.

- Den nye organisering er en naturlig følge af den ekspansion, vi har oplevet gennem de seneste år, udtaler Henrik Nordenlund, adm. direktør i Reconor A/S.

- Vi har fortsat fuldt fokus på at levere miljørigtige løsninger på et højt professionelt niveau og matche de stigende krav til transparens og CSR rapportering. Med den nye organisation får vi bedre mulighed for at gøre det på tværs af sektorer og landsdele.

Reconor Gruppen består af selskaberne Norrecco, City Container, Lotra, Grus Direkte og Mijodan.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.234