23948sdkhjf

Kort om navne

Continental
Astrid Højmark, 34 år, er ansat i Continental Dæk Danmark i en nyoprettet stilling som Strategic Business Development Manager. Hun skal stå i spidsen for at udvikle og implementere nye tiltag, der skal sikre kunderne endnu bedre oplevelser og udbygge Continentals position i Danmark.

Astrid Højmark er uddannet cand.merc. i strategi og organisation fra Syddansk Universitet. Hun kommer senest fra en stilling som Sales Excellence Manager i Nilfisk og har tidligere arbejdet med forretningsudvikling og digital transformation hos byggevareproducenten Saint-Gobain.

Privat bor Astrid Højmark på Amager. Fritiden bruges blandt andet på løb i den lokale løbeklub Sundby Løb & Motion.

Grenaa Havn A/S

Thomas Gissel, 45 år, er tiltrådt i en nyoprettet stilling som Head of Operations hos Grenaa Havn A/S. Han er uddannet maskinmester og har mange års erfaring inden for det maritime, når det gælder vedligeholdelsesopgaver og reparation samt erhvervsdykning.

Thomas kender Grenaa Havn og mange af havnens virksomheder, da han gennem 13 år har ejet og ledet Øer Maskinfabrik, og senere Øer A/S. Virksomheden var, også, stærkt engageret i etableringen af Anholt Havmøllepark. Hans virksomhed havde datterselskaber i Tyskland, England og Holland og var et af de største privatejerede virksomheder inden for servicering på offshore vind-området. Thomas Gissel afhændede virksomheden i 2017 og vil nu stille sin viden og erfaring til rådighed for Grenaa Havn som leder af det operationelle område i Grenaa Havns nyoprettede afdeling, hvor forretningsudvikling, drift og operationelle opgaver samles.

 

DTL
Søren Büchmann Petersen, 53 år, er pr. 1. juni 2019 ansat som chefkonsulent i DTL med ansvar for det grønne område. Han kommer til at beskæftige sig med områder som affald, genbrug, cirkulær økonomi, miljø, energi og klima. Søren bliver også sekretær for Danaffald, og skal arbejde med andre erhvervspolitiske områder i DTL, herunder dyretransporter og foder- og fødevaretransporter.

Søren Büchmann Petersen kommer fra en stilling som energi- og klimachef i Dansk Erhverv. Han afløser Niels Bukholt, der har fået nyt job.



Femern A/S
Louise Bønløkke er blevet fastansat hos Femern A/S som sikkerheds- og beredskabskoordinator. Hun har været hos Femern A/S siden 2014, først som praktikant, siden som studentermedhjælper, mens hun har læst "Sikkerhed og Risikostyring" på Aalborg Universitet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094