23948sdkhjf

HCS tager skraldet i Silkeborg

Silkeborg Genbrug og Affald har indgået aftale med HCS A/S om indsamling af affald fra 2. januar 2020.

HCS A/S er derfor i færd med klargøring til opstart. En stor del af opgavens succes er baseret på at medarbejderne har gode og trygge forhold. HCS A/S har derfor sammen med 3F i Silkeborg sat sig sammen og udarbejdet en lokalaftale for medarbejderne, så der sikres gode og sikre arbejdsforhold for medarbejderne.

Aftalen indebærer eksempelvis, at medarbejderne får vasket både bil og arbejdstøj af virksomheden og derfor kan bruge arbejdstiden på virksomhedens kerneydelse: At indsamle affald fra Silkeborg Kommunes borgere. Lokalaftalen regulerer tillige medarbejdernes lønforhold, så alle medarbejdere starter på samme grundløn, uanset hvilken type affald, de indsamler.

- Aftalen er indgået i en god tone og med en masse konstruktive ideer til at sikre en gensidigt tilfredsstillende aftale for begge parter, udtaler administrerende direktør i HCS A/S, Mads Frederiksen.

- Lars Helmer Jensen fra 3F har på vores kommende medarbejderes vegne forhandlet en aftale, som er tilfredsstillende for begge parter og som er indgået for at sikre, at indsamlingen forløber planmæssigt fra 2. januar 2020 og i resten af kontraktperioden. Aftalen er indgået i en positiv tone og i god tid inden opstart af indsamlingen begynder, slutter Mads Frederiksen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062