23948sdkhjf

Kims nye, flotte V8-lastbil

Scania i Holbæk har leveret en flot V8’er til Kims Container

Scania i Holbæk leverede for nylig et pragteksemplar af en Scania R 520 B8X4*4 NB til Kims Container v/Kim Olsen. Vognmanden er nabo til Scania i Holbæk og har altid kørt Scania.

Da Kims søn er blevet ansat som chauffør, var der ingen tvivl om, at de skulle udvide firmaet med en ny bil. Kims søn har haft stor indflydelse på, hvilken bil det skulle være - og det blev altså til en meget flot kranbil.

Den nye, kraftfulde Scania R 520 er opbygget hos SAWO med en Hiab 262 EP-5 kran og et Multilift Ultima 24 kroghejs - fuldt afdækket med skørter og aluafdækning. Lakeringen har B.L. Lakering i Ringsted stået for.

Udstyrslisten er imponerende lang og indeholder blandt andet Driver+ pakke, infotainment pakke, premium DAB-radio med Apple CarPlay, navigation, Opticruise automatgear, Retarder og adaptiv fartpilot med Active Predicition, LED-lyspakke, LDW kørebaneafvigelse og AEB avanceret nødbremse funktion.

I det robuste og meget elegante CR20L-førerhus er der investeret i eksklusive løsninger som for eksempel premium sæder med ventilation og varme, læderrat, elektriske og opvarmelige spejle, klimaanlæg og køleskab.

Kran og kroghejs

Det er som nævnt SAWO i Køge, som har stået for opbygningen med kran og kroghejs.

Kranen er en Hiab X-HiPro 262 EP-5 med CombiDrive3 radiostyring, monteret bag førerhuset. Den har en rækkevidde med de fem hydrauliske udskud på 15,1 meter. Af egenskaber kan bl.a. nævnes parkeringshjælp BDA (Boom Deplayment Assistant) og dæmperne LSS-H og LSS-V, som både dæmper vertikale og horisontale bevægelser.

Kroghejset er et Multilift Ultima 24SL.56 med en tip- og optrækskapacitet på 24 ton. Der er il-gang, hurtig-tip, Safe Speed og hurtig sænkning på hejset.

Skræddersyet service

Vognmanden har valgt at tilkøbe Scanias skræddersyede service med 10 års udvidet drivline dækning og Scanias overførsel af tacografdata via Communicator 300 boks, der sørger for, at bilen meddeler, hvornår det er tid til service.

Derudover er bilen finansieret gennem Scanias eget finansieringsselskab, Scania Finans.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.111