23948sdkhjf

DEKRA skal være CO2-neutral i 2025

Når DEKRA runder 100 år i 2025, er den tyskejede, globale virksomhed CO2-neutral. Målsætningen gælder også DEKRA i Danmark, som er aktiv inden for transportuddannelser, bilsyn og beskæftigelsesindsatser.

DEKRA er gået i gang med at undersøge, hvilke bæredygtigheds-tiltag der kan gennemføres i deres undervisningsbygninger, køretekniske anlæg og synshaller rundt om i landet.

- Vi har etableret solceller på flere at vores bygninger, siger koncerndirektør Peter Laursen og nævner, at man også undersøger, om der kan bruges solceller eller andre bæredygtige tiltag i udenomsarealerne på de køretekniske anlæg.

- Ligesom den øvrige del af transportbranchen forbedrer vi løbende vores egen flåde af lastbiler med nye køretøjer, der forurener så lidt som muligt. Vi sørger også for at køre energirigtigt; og så vil vi udskifte medarbejdernes firmabiler fra diesel til el-biler.

- Men vi kommer ikke i mål fra den ene dag til den anden. Der er både store og små ting, skal gøre anderledes i vores hverdag. Nogle af tingene kan vi gøre selv, andre ting må vi gøre med udlejere og andre samarbejdspartnere.

- Vi skal stille krav til hinanden. Vi skal vurdere hinanden på vores bæredygtighed. Det bliver et stadig vigtigere parameter, og det bør det også være.

- Det er min forhåbning og forventning, at kunder og samarbejdspartnere vil stille krav til os. Det vil vi også selv gøre, slutter Peter Laursen.

 

 

 

 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094