23948sdkhjf

DEKRA skal være CO2-neutral i 2025

Når DEKRA runder 100 år i 2025, er den tyskejede, globale virksomhed CO2-neutral. Målsætningen gælder også DEKRA i Danmark, som er aktiv inden for transportuddannelser, bilsyn og beskæftigelsesindsatser.

DEKRA er gået i gang med at undersøge, hvilke bæredygtigheds-tiltag der kan gennemføres i deres undervisningsbygninger, køretekniske anlæg og synshaller rundt om i landet.

- Vi har etableret solceller på flere at vores bygninger, siger koncerndirektør Peter Laursen og nævner, at man også undersøger, om der kan bruges solceller eller andre bæredygtige tiltag i udenomsarealerne på de køretekniske anlæg.

- Ligesom den øvrige del af transportbranchen forbedrer vi løbende vores egen flåde af lastbiler med nye køretøjer, der forurener så lidt som muligt. Vi sørger også for at køre energirigtigt; og så vil vi udskifte medarbejdernes firmabiler fra diesel til el-biler.

- Men vi kommer ikke i mål fra den ene dag til den anden. Der er både store og små ting, skal gøre anderledes i vores hverdag. Nogle af tingene kan vi gøre selv, andre ting må vi gøre med udlejere og andre samarbejdspartnere.

- Vi skal stille krav til hinanden. Vi skal vurdere hinanden på vores bæredygtighed. Det bliver et stadig vigtigere parameter, og det bør det også være.

- Det er min forhåbning og forventning, at kunder og samarbejdspartnere vil stille krav til os. Det vil vi også selv gøre, slutter Peter Laursen.

 

 

 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109