23948sdkhjf

Transport 2021 – Mange glæder sig til at komme på messe igen

Når MCH Messecenter Herning torsdag den 16. september slår dørene op til tre dages transportmesse, er det for mange udstillere første gang i meget lang tid, at man kommer til at stå ansigt til ansigt med sine kunder og brugere. Og det glæder man sig meget til hos BP Trailer.

- Det seneste halvandet år har været meget frustrerende for os. Vi er – som mange andre i transportbranchen - vant til det opsøgende arbejde, siger direktør Jens Erik Platz fra BP Trailer.

- Det fysiske møde med kunden har altid været en hjørnesten, når man skal sælge produkter til transportbranchen. Så vi ser meget frem til at deltage på Transport 2021 og kunne mødes fysisk med kunder og samarbejdspartnere.

- Vi glæder os også til at se spændende nye produkter fra vores kollegaer i branchen, siger Jens Erik Platz.

Messen skaber relationer
De samme toner kommer fra HFR-Trailer i Rødekro.

- Vi har været med på Transportmessen siden starten i 1988. Vi har savnet messen og bakker naturligvis op om den, siger Ulrik Frederiksen, adm. direktør HFR-Trailer.

- Messen i Herning har altid skabt relationer. Her kan vi møde branchen i øjenhøjde, så vi glæder os rigtig meget til den 16. september, når dørene åbnes.

Lav rullemodstand
Dæk-virksomheden Bridgestone er også en af de virksomheder, som ser frem til messen og medbringer flere nyheder.

- Efter corona-pandemien glæder os til endelig at møde alle vores gode kunder igen, siger Lotte G. Bodilsen, der er  Marketing Manager i Bridgestone.

Og hvad har Bridgestone med af nyheder?

- Vi har naturligvis vores nye Bridgestone Duravis-dæk til lastbiler med. Det er et dæk, som virkelig sætter fokus på lav rullemodstand og dermed også brændstofforbruget og dækstøjen.

- Derudover vil vi præsentere FuelCare-beregningsværktøjet, der kan spare flåderne for tusindvis af kroner årligt. Vi viser også det sidste nye inden for mobilitet i samarbejde med vores datterselskab, Webfleet Solutions, slutter Lotte G. Bodilsen.

Artiklen er en del af temaet Transport 2021.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.344