23948sdkhjf

Fyns Kran Udstyr lander storordre

Fyns Kran Udstyr har indgået en 4-årig kontrakt med Forsvaret om levering af løfteudstyr, surringsmateriel og kraner til alle Forsvarets enheder og værksteder.

Kontrakten er vundet i udbud og har en årlig kontraktsum på 60-70 millioner kroner.

- Vi er super stolte over at have vundet udbuddet til Forsvaret, og vi er samtidig enormt ydmyge overfor den store opgave, der ligger og venter forude, siger Carsten M. Sørensen, CEO hos Fyns Kran Udstyr.

Han fortæller, at en stor del af leverancerne bliver udstyr til fastgøring af rullende materiel som kampvogne, men ellers bliver der tale om alt fra skibstrosser til løftestropper og kraner.

For den fynske virksomhed er det selvfølgelig lidt af en appelsin, der er faldet ned i turbanen; men faktisk har Fyns Kran Udstyr allerede god erfaring som leverandør til Forsvaret.

- Vi har budt på to delaftaler og vundet begge to og har egentlig haft den ene de seneste fire år, fortæller Carsten M. Sørensen.

- Man kan sige, at vi har været i træningslejr i forhold til at ramme forsvarets krav. De er meget høje. Som leverandør til forsvaret er det nødvendigt at være på stikkerne, for der kan være enheder, der skal sendes afsted med kort varsel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141