23948sdkhjf

Top 10: Årets mest læste på Transportmagasinet

Se her, hvilke historier, der hittede mest hos Transportmagasinets læsere i løbet af 2015
2015 er ved at gå på held, og her på Transportmagasinet ser vi tilbage på et rigtigt begivenhedsrigt år med mange gode nyheder. Men hvilke historier var det egentlig, I læsere klikkede mest på i årets løb?

På en femteplads ligger historien om, at NTG fik 182 nye medarbejdere . Det skete, da transportvirksomheden overtog den skandinaviske speditions- og fragtafdeling hos finske Posti Group.

Tæt derefter var det konkursen hos Aalborg Gods , der kunne trække læsere til. Konkursen blev en konsekvens af, at virksomheden trådte ud af sit samarbejde med PostNord.

I kan også godt lide at blive provokeret. I hvert fald bliver tredjepladsen besat af historien om, at danske vognmænd er nogle røvhuller . En udenlandsk chauffør kom med den udtalelse på baggrund af, at han følte sig udnyttet og måtte leve på en rasteplads under kummerlige forhold.

Andenpladsen bliver indtaget af en lidt pudsig historie om en vindmølle, der blev monteret på en lastbil . Det var Skifter Lastbiler i Aabenraa, der havde fået den gakkede idé. Transportmagasinet følger op på, hvordan forsøget er gået, i det nye år.

Men den klare vinder af titlen som Årets Mest Læste på Transportmagasinet var da EU besluttede, at transport til arbejde tæller som arbejdstid . Det var en ren jordskredssejr, der kom bag på os alle her på redaktionen, men I var vilde med historien, der ikke mindst blev delt flittigt på de sociale medier.

P.s. Dem var I også vilde med:
6. Nyt transportselskab vil være ledende i Danmark og Sverige
7. Prime Cargo solgt for 290 millioner
8. Generationsskifte hos Rygaard
9. Vognmand: Vores egen skyld, at vi ikke kan få arbejdskraft
10. Minister vil have forbedring af køre- og hviletidsregler
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094