23948sdkhjf

Toten Transport overtager Nordcarrier

Det norske transportfirma Toten Transport overtager Nordcarrier AS. Således regner Toten med at styrke sin position i Norge og Skandinavien og være bedre rustet til konkurrence fra Østeuropa.
- Det er et strategisk vigtigt opkøb for Toten og er i tråd med vores strategi om at blive landsdækkende i 2015, siger Terje Bulling, der er adm. direktør for Toten Transport.

Nordcarrier er også en norsk virksomhed. Den er særlig stærk i internationale transporter og har tre datterselskaber i Estland, Letland og Litauen. Hovedkontoret ligger uden for Oslo.

Nordcarrier har 45 ansatte, 45 lastbiler og en årlig omsætning på cirka 95 millioner norske kroner.

Nordcarrier bliver en del af Toten Transport Group fra den 1. januar 2013, men vil fortsætte som et selvstændigt selskab under eget navn og med samme ledelse og medarbejdere som hidtil.

I Sverige samarbejder Nordcarrier med Logistics Partner i Göteborg. Dette samarbejde vil fortsætte selv efter ændringen i Nordcarrier AS.

Fra Raufoss

Toten Transport er et af Norges større transportfirmaer med 60 kontoransatte. Firmaet omsætter for 350 millioner norske kroner og beskæftiger cirka 200 lastbiler. Hovedkontoret ligger i Raufoss cirka 100 km nord for Oslo i nærheden af Lillehammer. Firmaet har afdelinger i Brumunddal (lidt uden for Raufoss) og Stokke (ved Larvik).

Koncernmæssigt har Toten datterselskaber i både Sverige og Finland. Omsætninger er på over 600 millioner norske kroner, og der er 115 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093