23948sdkhjf

Flyttemænd kom godt gennem Corona-forår: - Det er absolut tilfredsstillende

Den københavnske flytteforretning Bryde & Sønner har ved udgangen af juni afsluttet deres årsregnskab for perioden 2019/20. Med en stigende bruttofortjeneste, et forbedret driftsresultat og en bundlinje i vækst er indehaver Jan Bryde rigtig godt tilfreds med udviklingen:

- Jeg synes, det er absolut tilfredsstillende, når man også tager i betragtning, at vi måtte manøvrere os gennem en Corona-krise i foråret. Når man kan klare sig igennem og stadig beholde sin markedsandel, så er det et udslag af stærk service, men også et bevis på, at samfundet ikke er gået helt i stå, siger Jan Bryde til Transportmagasinet.

Bruttofortjenesten er vokset fra 25,3 mio. kr. i 2018/19 til 25,5 mio. kr. i 2019/20, og driftsresultatet er steget til 4,9 mio. kr., sammenlignet med 4,5 mio. kr. året før. Endelig er resultatet før skat landet på 4,5 mio. kr., mod 4,1 mio. kr. sidste år.

Fremgangen er ekstra værdsat i denne tid, hvor Danmark fortsat kæmper for at blive Corona-smitten kvit. Men hos Bryde & Sønner tegner der sig et lidt mere normaliseret billede af flyttemarkedet.

- Der har været nogle opgaver, der blev udsat på grund af Corona-krisen, og der var en klar nedgang i aktivitet, lige da samfundet blev lukket ned i foråret. Men vi er stille og roligt kommet pænt tilbage, hvor vi i dag kan sige, at der ikke decideret bliver aflyst flytninger på grund af Corona, siger Jan Bryde.

Alligevel er han forsigtig, når det kommer til at vurdere fremtidsudsigterne – meget kan endnu nå at ændre sig i verdenssamfundet, inden vi står med en potentiel vaccine i hånden.

- Selvfølgelig kan vi frygte fremtiden, for når de store hjul i udlandet begynder at bevæge sig langsommere, så har det med at smitte af på transporten her i Danmark. Men den mængde flytninger, vi har udført, har været noget nær konstant, og vi har fastholdt vores markedsandel gennem krisen, siger Jan Bryde.

Firmanavn
mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttofortjeneste 25,5 25,3
Resultat af primær drift 4,9 4,5
Resultat før skat 4,5 4,1
Årets resultat 3,5 3,2
Balancesum 40,5 32,6
Egenkapital 7,3 9,3
Antal ansatte 44 47
Regnskabsåret blev afsluttet 30. juni 2020.

Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11