23948sdkhjf

Bund 10: Årets mindst læste på Transportmagasinet

Se, hvilke historier, der desværre floppede fuldstændigt på læsertallene i 2015
På Transportmagasinet forsøger vi hele tiden at blive klogere på, hvad vores abonnenter gerne vil have. Nogle gange går det godt, og nogle gange går det knap så godt med at ramme, hvad I lige har lyst til at klikke ind på dén dag.

Men så er det godt, at vi kan se tilbage i arkiverne og lære lidt af, hvad der absolut ikke var et hit for Jer i 2015.

At Danmark ligger helt i den europæiske elite, når det kommer til trafiksikkerhed , var måske ikke den mest sexede nyhed. I hvert fald delte I ikke helt Rådet for Sikker Trafiks begejstring, og historien indskriver sig derfor som femte mindst læste i 2015.

Da DTL ville fortælle om de nye regler for kørsel i Tyskland , var det heller ikke noget, der kunne få Jer til at klikke ind og læse med. Således får den historie en fjerdeplads.

Et hold nye chauffører fra Aarhus Tech har uden tvivl været glade, da de fik deres uddannelse. Men det betød ikke, at I gad læse om det.

Det faktum, at flere end hver tredje SMS'er under kørslen , kunne heller ikke få jer op af stolene. Faktisk var det så lidt interessant, at historien er den anden mindst læste i 2015.

Og den absolut tvivlsomme førsteplads som den mindst læste historie i år går til nogle dyretransportører, der ville have afskaffet en klippekortordning. . Det var der faktisk kun en håndfuld af Jer, der fandt interessant at læse om.

Således klogere er Transportmagasinet helt klar til at gå ind i det nye år med mange flere nyheder til vores læsere - både de vigtige og de spændende.

P.s. Dem gad I heller ikke læse...
6. Tips til tryghed i erhvervsområder
7. Junckers investeringsfond er for dyr til danske vejprojekter
8. SAS får nyt medlem i koncernledelsen
9. Mere energi-effektiv skibsfart
10. Pirateri koster danske rederier milliarder
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078