23948sdkhjf

Svensk minister til København for at diskutere cabotage

Når Sveriges infrastrukturminister Anna Johansson besøger København på torsdag og møder Danmarks transportminister Magnus Heunicke er det hovedsagligt for at lære af de danske cabotage-tiltag.
På mødet vil ministrene fokuserer på arbejdsvilkår og efterlevelse af regler indenfor vejtransportmarkedet og vilkår for lastbilstrafik som udføres af virksomheder fra andre lande.

- Den svenske regering prioriterer orden på arbejdsmarkedet og gode arbejdsvilkår. Danmark har lavet flere tiltag for at skabe et bedre fungerende vejtransportmarked. Det er disse erfaringer jeg vil lære mere om ved at møde min danske kollega, siger Anna Johansson i en kommentar.

Andre emner

Ifølge dagsordenen for mødet vil ministrene også berøre Øresundstogets punktlighed og det nye europæiske signalsystem ERTMS for effektivere jernbanetrafik samt tiltag mod tyveri af kobberkabel fra jernbanerne.

Anna Johansson bliver i Øresundsregionen til på fredag, hvor hun skal deltage i en debat i Malmø om nye Øresundsforbindelser og finansiering af infrastruktur.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079