23948sdkhjf

Ironisk: Sne og is lukkede spor på Storebælt i flere timer

Storebæltsbroen var lukket fra Fyn mod Sjælland på grund af lastbiler, der ikke kunne komme op ad broen
Selvom man her på Transportmagasinet i går kunne læse om, hvor velforberedt, Sund & Bælts personale er, efter sæsonens første sne faldt søndag , så var den allerede i nat gal med fremkommeligheden på den store hængebro.

Og Lotte Bentzen, der er kommunikationskonsulent hos Sund & Bælt, kan godt se det ironiske i situationen.

Hun oplyser i en mail, at Storebælts snerydningsmaskiner var i fuld gang med at rydde broen for sne, da et modulvogntog, der lå i overhalingsbanen, skred ud og stillede sig på tværs af vejbanen.

- Vores snerydningsmaskiner kunne derfor ikke komme forbi. Mens vi arbejdede på at få kørt modulvogntoget væk fra vejbanen, lånte vi en saltspreder med sneplov fra Vejdirektoratet, der fra Sjællands siden kunne rydde sne på resten af vejbanen.

- Vi kunne derfor først åbne kørsel i retning mod Sjælland kl. 4.19 i morges, lyder det i meldingen, der også er lagt på Sund & Bælts facebookside.

Ifølge Sydsjællands Politi var det i første omgang tre til fire lastbiler ude på broen, der ikke kunne få vejgreb og derfor ikke kunne komme op ad broen.

Også på Holbækmotorvejen nær København har der været et færdselsuheld på grund af snevejret. Ingen personer kom til skade i solouheldet. Politiet opfordrer dog bilister til ikke at undervurdere det glatte føre, skriver Ritzau.

Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.237