23948sdkhjf

ITD vil opruste indsats i EU

Ansætter endnu en medarbejder på EU-kontoret i Bruxelles

ITD ønsker en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde. Derfor ansættes endnu en medarbejder i Bruxelles.

Det fortalte ITD's administrerende direktør Carina Christensen på ITD’s generalforsamling i lørdags. 

- Vi har været repræsenteret med eget kontor i Bruxelles siden 2015, og nu opruster vi tilstedeværelsen i EU-hovedstaden.

- Målet er at sikre en endnu stærkere stemme for dansk vejgodstransport i det europæiske samarbejde. Vi ansætter derfor nu endnu en seniormedarbejder til vores kontor i Bruxelles, og fremover vil vores politiske afdeling herhjemme også øge deres tilstedeværelse i de europæiske institutioner, siger hun.

Vil øge samarbejdet
I de kommende år vil ITD gå målrettet efter at øge vores samarbejde med relevante organisationer og myndigheder i andre EU-lande.

- Det skal give os nyttig viden og erfaringer om den administrative praksis og retspraksis i de andre lande, for det skal bidrage til at styrke ITD’s arbejde med at hjælpe vores medlemmer med endnu bedre at kunne navigere i de - desværre - for mange nationale særregler på vejgodstransportområdet, sagde Carina Christensen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297