23948sdkhjf

Dæk stærke mod stikskader

Bridgestone udstiller M-serien første gang i Danmark på Vestfyn Trækker. Dækkene har stor modstandskraft mod stikskader.
På Vestfyn Trækker vil Bridgestone præsentere en hel ny serie af lastvognsdæk til det danske marked. Dækkene er i M-serien og kommer til at hedde M-steer til forhjul, M-drive til trækhjulene og M-trailer til trailerhjulene. Disse nye dæk er lavet til at køre både i terræn og på vej, såkaldte "On-Off" dæk.

Bridgestones nyeste udvikling til "On-Off" er lavet til at give høj ydelse på et meget varieret underlag fra asfalt til det groveste terræn. Det skal have stor modstand mod stikskader og anden form for ydre påvirkning.
Det nye dæk giver fortsat en høj kilometerydelse samtidig med den store trækkraft. Det er nødvendigt for at imødekomme ønsker fra flere og flere danske kunder der har forskellig form for entreprenør kørsel og dermed behov for et dæk der kan lidt af det hele.

Dækkene kommer i størrelserne 315/80R22,5 til træk- og forhjul samt i 385/65R22,5 til trailer. De er både M+S mærket og har alpin symbol, så kan bruges i alle lande med vinter-restriktioner.

- M-serien bliver udstillet for første gang i Danmark på Vestfyn Trækker og vi glæder os til at vise denne nye serie frem. Vi glæder os til en god dæksnak med vognmænd og entreprenører på messen, siger Keld Andersen, der er salgs og marketingchef for Bridgestone Commercial Produkter

Artiklen er en del af temaet Vestfyn Trækker 2016.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093