23948sdkhjf

Lastas sælger Carsten Noer

Frasalget skal styrke Lastas-koncernens kerneområder

Lastas har valgt at frasælge sit datterselskab Carsten Noer Service ApS i Toflund. Køber er Kudsk & Nissum, der både er vognmandsfirma og en større opbygger med base i Vojens.

Salget sker som et led i at styrke Lastas/Kelberg-koncernens kerneområder.

- Vi har lavet en overdragelsesaftale med Kudsk & Nissum, som vi ved, er en kompetent servicepartner, siger direktør Jens Larsen fra Lastas.

- Vi ved, at Kudsk & Nissum vil servicere vores kunder på en tilfredsstillende måde. Derved opnår begge parter øget styrke og fokusering på deres respektive kerneforretninger.

Producerer tippelad
Kelberg Servicecenter Toftlund producerer blandt andet tippelad. Desuden har man også et har skadescenter med opretning af trailere og chassiser.

Kudsk & Nissum foretager reparation, service og opbygninger af både lastbiler og transportmateriel.

Overtagelsen af Carsten Noer Serviec ApS sket med virkning fra den 10. september 2017 og omfatter seks mekanikere og lærlinge samt en indskriver. De øvrige medarbejderne i Carsten Noer Service Toftlund fortsætter i Lastas/Kelberg koncernen.

Passer godt sammen
- De overdragne aktiviteter fra Carsten Noer Service Toftlund passer rigtig godt ind i vores værkstedsafdeling, siger Morten Kudsk fra Kudsk & Nissum.

- Vi kan styrke vores position i markedet og opnå øget kapacitet, samtidig med at vi fortsat er en virksomhed, hvor man som kunde har direkte adgang til beslutningstager.

Kudsk & Nissum A/S råder over to lastvognsværksteder i henholdsvis i Vojens og i Kolding.

I Vojensafdelingen er der nu ansat 20 mekanikere, smede, opbyggere, hydraulikmekanikere og lagerfolk samt to værkførere. I Kolding-afdelingen er der ansat fire mekanikere og en værkfører.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111