23948sdkhjf

Vagtskifte i Dachser

Finn Skovbo Pedersen takker af efter 45 år i logistikbranchen. Mød hans afløser.

På fredag den 19. januar er det sidste chance for at sige farvel til Finn Skovbo Pedersen, der her ved årsskiftet gik på pension som managing director for Dachser i Norden. Der er samtidig mulighed for at sige goddag til hans afløser, René Sidor, når de holder fælles reception den 19. januar kl. 14.30.

De to har kendt hinanden en stor del af deres arbejdsliv – som kollegaer i branchen. De seneste par år har de begge arbejdet hos Dachser – René som filialchef for Dachser i Hvidovre. Nu sætter han sig i front for Dachsers nordiske koncern.

- Jeg glæder mig til at fortsætte Finns store arbejde, siger René. Finn har haft en umådelig stor indflydelse på Dachser i Norden. Med sin ildhu har han været medvirkende til, at virksomheden har haft en stabil vækst i Skandinavien de sidste 10 år. Det er med stor ydmyghed, jeg overtager rollen som Managing Director Nordic, og jeg vil fortsætte den klare kurs, som Finn har udstukket, fastslår René.

For Finn Skovbo Pedersen er det lidt vemodigt at stoppe nu, hvor han netop er fyldt 63 år; men det er en beslutning, som han tog allerede for et par år siden.

- Den beslutning har jeg holdt fast i, for der er også andre ting, jeg gerne vil, siger Finn.

Rejsen ind i transportens verden begyndte for Finn Skovbo Pedersen i 1972, da han som 17-årig startede som elev hos speditionsfirmaet A/S Ove Haugsted i København. Han har faktisk været i samme firma lige siden – eller samme CVR-nummer, som han siger. Det var købet af Haugsted, som bragte Dachser ind i Danmark i 2005.

- Det har været en utrolig spændende tid, jeg har virket i. Jeg har haft mange fantastiske stunder, siger Finn Skovbo Pedersen, som også kan glæde sig over, at Dachser Nordic har haft det bedste regnskabsår nogensinde i 2016.

- Jeg er meget glad for, at René Sidor har sagt ja til stillingen som Managing Director Nordic. René har globale lederevner og en stærk forståelse for branchens udvikling. Jeg er sikker på, at han vil videreføre strategien i vores nordiske Dachser-ånd.

Receptionen finder sted fredag den 19. januar 2018 kl. 14.30-16.30 i kantinen hos Dachser på Helseholmen 11, 2650 Hvidovre.

S.U. mandag den 8. januar 2018 til alice.domino@dachser.com.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203