23948sdkhjf

Postnords logistikchef skifter til bogbranchen

Fra post til bøger. Sådan bliver det for Carsten Dalbo Pedersen, som i dag den 5. marts tiltræder et job som administrerende direktør i Fonden DBK, hvis formål det er at udvikle og effektivisere samhandlen i den danske bogbranche.

Carsten Dalbo får ansvaret for at videreudvikle og fremtidssikre DBK. Det betyder, at relationerne til kunderne – primært forlag og boghandlere - og øvrige interessenter i værdikæden skal styrkes. Desuden skal han stå for at effektivisere DBKs kerneforretning, som er at distribuere bøger til boghandlere, forhandlere, institutioner og virksomheder samt dag-til-dag levering til private på vegne af et internetbutikker.

Stod for logistikken i Postnord Danmark 
Carsten Dalbo Pedersen kommer fra en stilling som chef for Logistics & eCommerce i Postnord Danmark. Her er han lykkedes med at skabe en markant vækst i logistikforretningen og har samtidig udviklet og styrket området for e-handel.

De senere år har Carsten medvirket til, at Postnord koncernen har lanceret en række IT- og selvbetjeningsløsninger der har øget gennemsigtigheden og fleksibiliteten for koncernens kunder.

Carsten har i sin karriere også arbejdet med opkøb og integration af virksomheder, blandt andet da Post Danmark opkøbte Transportgruppen.

Senest har Carsten arbejdet med etablering af det Postnord Danmarks kæmpelager i Køge.

DBK har to logistikcentre

DBK har to logistikcentre. Det ene er centralt placeret i Skandinavisk Transport Center i Køge, det andet er beliggende i Haslev.

DBK beskæftiger 100 medarbejdere og servicerer over 1.000 danske forlagl og leverer dagligt bøger til alle danske boghandlere og forhandlere samt flere tusinde institutioner og virksomheder i Danmark og udlandet. DBK leverer også dag-til-dag til private i Danmark og i udlandet på vegne af et antal store og små internetbutikker.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078