23948sdkhjf

Amerikansk brugtvognshandel kommer til Europa

| Af Jesper B. Nielsen | Tip redaktionen om en historie

Arrow Trucks Sales starter med en forretning i Berlin. Den succesrige brugtvognsforretning er ejet af Volvo Trucks

Volvo Trucks vil åbne en afdeling af sin succesfulde amerikanske brugtvognshandel Arrow Truck Sales i Europa. Den første afdeling kommer til at ligge i Berlin og vil åbne til efteråret.

Forretningen vil være helt uafhængig i forhold til Volvo Trucks øvrige afdelinger for brugte lastbiler, og der skal handles brugte lastbiler af alle mærker.

- Brugte lastbiler er en vigtig del af vores nuværende forretningsmodel, og de bliver sandsynligvis endnu vigtigere fremover, udtaler Roger Alm, der er direktør for Volvo Trucks Europa.

- Vi oplever et øget behov for fleksible ejerløsninger hos vores samarbejdspartnere. Her spiller det en vigtig rolle, at vi kan handle brugte lastbiler på en professionel måde.

- Markedsplatformen for brugte lastbiler er meget digital; men der er stadig plads til at blive bedre inden for områder som online marketing og e-handel. Det handler om at gøre det lettere og mere bekvemt for kunderne at finde og købe en brugt lastbil af høj kvalitet.

Det bliver svenskeren Andreas Gustafsson, der bliver adm. direktør for Arrow Truck Sales i Berlin, mens finske Mikko Nevala bliver direktør for indkøb og salg.

Om der kommer en Arrow-forretning i Danmark vides endnu ikke, men det er muligt at handle i den nye forretning via internettet.

Hold dig opdateret med Transportmagasinet
Er du abonnent? Bliv abonnent

Med et abonnement får du ubegrænset adgang til online avisen. Læs avisen online


Send til en kollega

0.138