23948sdkhjf

Her er Ivecos nye chef i Norden

Ny chef for Iveco North Europe & Baltics er hentet hos Mercedes-Benz

Den 43-årige Håkan Jönsson, der er en velkendt profil i den svenske busbranche, er udnævnt til ny Business Director for Iveco North Europe & Baltics.

Håkan Jönsson bliver dermed den øverste ansvarlige for Ivecos varevogne og lastbiler i Danmark, Norge, Sverige og Finland samt de tre baltiske lande - og for Iveco busser i Norden.

Håkan tiltræder sin nye stilling den 1. august 2018 og vil være stationeret i Albertslund nær København, hvor Iveco har sit hovedkontor for de otte markeder i Norden og Baltikum.

Håkan Jönsson afløser Lars Beck, som forlod Iveco tidligere i år for at blive adm. direktør for Hyundai Danmark.

Mercedes-Benz i 14 år

Håkan Jonsson har siden 2007 arbejdet for Daimler Bus med ansvar for det svenske marked. I 2015 flyttede han til Tyskland som market manager med ansvar for generalagenterne i 28 lande i Europa og Centralasien. Tidligere i januar i år vendte han tilbage til Sverige som salgschef for det Daimler-ejede EvoBus Sverige.

- Jeg ser virkelig frem til at arbejde for Iveco, siger Håkan Jönsson.

- Produkterne er de bedst tænkelige, og den tekniske udvikling med fokus på bæredygtig transport er langt fremme. Specielt interessante er de naturgasdrevne varevogne, lastbiler og busser.

- Et andet spændende produkt er varevognen Iveco Daily, der blev kåret som International Van of the Year 2018. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079