23948sdkhjf

Tysk opbygger til Danmark

KA-BA er specialiseret i specialopbygninger til dyretransport i Danmark.

Den tyske producent af specialopbygninger til dyretransport, KA-BA, gør nu sit indtog på det danske marked.

Det sker gennem et samarbejde med Lastbilmægleren v/ Carsten Lykke i Hedensted, der i forvejen er kendt for uafhængig rådgivning omkring indkøb af lastbiler, opbygninger og andet transportmateriel samt af levering køreklare DAF-lastbiler.

- Jeg er meget glad og stolt over at have fået agenturet for KA-BA. Det er kvalitetsprodukter, der passer perfekt til de danske dyretransportører, siger Carsten Lykke.

KA-BA har gennem snart 50 år specialiseret sig i aluminiumopbygninger og leverer et bredt udvalg af konkurrencedygtige standardprodukter til både trailere og forvogn/hænger-løsninger.

Samtidig har KA-BA en så fleksibel og specialiseret produktion, at kunderne kan få skræddersyede løsninger ned i den mindste detalje.

KA-BA holder til i den lille tyske by Greven mellem Osnabrück og Münster ca. 400 km syd for den dansk-tyske grænse. Virksomheden indgår i den store FIEGE Tec-koncern. Her udvikles og produceres opbygninger til både svine-, kreatur-, heste- og kyllingetransport.

Alu-opbygninger

KA-BA og Carsten Lykke vil i første omgang satse på alu-opbygninger til grisetransport på det danske marked. Det gælder både i form af opbygninger på sættevogne og på forvogn-hængere.

- KA-BA’s brede produktprogram leveres i en meget høj kvalitet. Desuden giver de avancerede udviklings- og produktionsfaciliteter mulighed for kortere leveringstider end konkurrenterne, hvilket jeg også ser som en stor konkurrencefordel, fastslår Carsten Lykke.

De første KA-BA-opbygninger er allerede bestilt af danske kunder til levering i løbet af efteråret.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094