23948sdkhjf

To nye Volvoer til Løsning

Vognmand Niels Hansen fra Løsning har netop fået leveret to nye Volvo’er af Autohuset Vestergaard i Horsens.

Den ene er en Volvo FM460 6x2 med hydraulisk drejbar bogie. Den er med Globetrotter-førerhus, medieanlæg med integreret navigation og touchskærm, I-Shift automatgear, VEB+ motorbremse, fuld luftaffjedring, udsynspakke+ med bi-xenon, ACC afstandsradar og bakkamera. Der er også køleskab under køjen.

Bilen er opbygget hos Hedensted Ladfabrik med foldedørskasse.

Niels Hansens anden Volvo er en FH16 650 6x2 bogietrækker med tvillingmonteret 20 ton norgesbogie. Den er med Globetrotter-førerhus med New York-udstyrspakke, lædersæder, læderrat, medieanlæg med integreret navigation og touchskærm, I-Shift automatgear med I-SEE, VEB+ motorbremse, fuld luftaffjedring, udsynspakke+ med bi-xenon, ACC afstandsradar, Alcoa Durabright alufælge og læssekamera.

Denne bil er opbygget med hydraulikanlæg ved Autohuset Vestergaard i Horsens, lakeret ved Carsten Noer i Vamdrup, nappa er monteret af FIX Autopolstring og skriften er lavet af City Skilte.

Bilen blev leveret af salgschef Søren Lyhr Sørensen i forbindelse med Niels Hansens 50 års jubilæum, Lars Hansens 20 års jubilæum og Brian Kjærsgaards 20 års jubilæum, som alle blev holdt lørdag den 3. august ved Hedensted Golfklub.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094